مشخصات و قیمت پروفیل و لوله داربست
پروفیل و لوله داربست
پروفیل و لوله های داربستی از مقاطع توخالی با شکل های متفاوت مسطیلی و دایرهای هستند که با استفاده از آلیاژ آهن و ورق های فولادی تولید میشوند. این نوع از تجهیزات در نوع پروفیل به صورت مقطع باز و بسته و در نوع لوله های داربستی به شکل استوانه توخالی تولید میشوند. که در صنایع صنعتی و ساختمانی از کاربرد های مهم و کلیدی برخوردار هستند. تولید این مقاطع فولادی در چند نوع ضخامت و اندازه به دلیل گستردگی کاربرد آن انجام میشود. تولیدات پروفیل و لوله داربست به شکل مختلفی صورت میگیرد. و هرکدام از مشخصات فنی متفاوتی برخوردار هستند.
مشخصات فنی پروفیل ها
پروفیل ها از انواع متعددی برخوردار میباشند، که بر اساس کاربرد و ویژگی های خود در ضخامت و اندازه های متنوعی تولید میشوند. این پروفیل ها با استفاده از ورق های فولادی در دو نوع روش تولیدی نورد سرد و نورد گرم مونتاژ میشوند. ضخامت این پروفیل ها در نوع سبک و سنگین 0.7 الی 10 میل است، سایز این پروفیل ها در نوع سبک و سنگی 10*20 الی 300*300 میباشد. همچنین طول و اندازه شاخه وابسته به کاربرد و محل استفاده 6 الی 12 متر است که برای همه اندازه ها به طور معمول اندازه 6 متری در نظر گرفته و تولید میشود. وزن پروفیل ها با توجه به ضخامت های مختلف متنوع است و میتواند در ضخامت های بیشتر وزن بسیار بالایی داشته باشد.
برای مشاهده قیمت پروفیل بر روی لینک زیر کلیک کنید:
https://modernsazan.com/profile-price/
انواع پروفیلها کدامند؟
پروفیلها دارای انواع مختلفی به شکل مقطع باز و بسته است. هرکدام از این پروفیل ها بر اساس ویژگی های مختلفی که دارند میتوانند در بخش های متفاوتی بکارگرفته بشوند. در زیر به انواع پروفیل ها به صورت کلی اشاره خواهیم کرد.
پرفیل صنعتی
پروفیل های صنعتی از جمله پروفیل های پرکاربرد در صنایع صنعتی میباشند که با تنوع بالا در شکل و ابعاد و اندازه در ساخت و تولید انواع محصولات نقش اساسی دارند. پروفیل های صنعتی دارای قدرت تحمل فشار زیادی هستند و بیشترین تنوع را در اندازه پرفیل ها دارند. از این پروفیل ها در تولید ماشینآلات صنعتی، لوازم خانگی، صنایع خودرو سازی و… استفاده گستردهای میشود.
پروفیل ساختمانی
پروفیل ساختمانی،از پروفیل های مهم در صنعت ساختمان سازی هستند، که نقش بسیار مهمی در ایجاد سازه های ساختمانی دارند. این پروفیل ها از جنس فولاد مقاوم در ابعاد و اندازه و شکل های مختلف مربع و مستطیلی تولید میشوند. که از آنها در اجرای سازه های فلزی به عنوان ستوان و تیر های سقف استفاده میشود. همچنین در بخش های دیگری به منظور اجرای نرده و حفاظ در ساختمان مورد استفاده قرار میگیرند. بیشترین ابعاد در نظر گرفته شده برای پروفیل ساختمانی دارای اندازه 135*135 میل است.
پروفیل گالوانیزه
پروفیل گالوانیزه شامل پروفیل های است که در تولید آنها از یک لایه محافظتی به منظور ایجاد مقاومت بالا و جلوگیری از خوردگی و زنگ زدگی پروفیل استفاده میشود. در این نوع پروفیل ها با اضافه کردن یک لایه پوششی استحکام و پایداری پروفیل در رطوبت های بسیار بالا افزایش مییابد. پروفیل های گالوانیزه از جنس فولاد در ضخامت و ابعاد و اندازه مختلفی تولید میشوند. که میتوان از آنها در احداث گلخانه و یا بخش های که دارای شرایط آب و هوای خاص هستند استفاده کرد. قیمت پروفیل گالوانیزه به دلیل گالوانیزاسیون سازی نسبت به پروفیل های دیگر متفاوت میباشد.
پروفیل زد
این نوع از پروفیل ها دارای ظاهری به شکل Z میباشند، تولید این پروفیل ها در چند اندازه 16 الی 22 سانتی صورت میگیرد، که از آنها در سازه های فلزی بخصوص اسکلت های فلزی و اجرای سوله استفاده میشود. ضخامت این نوع از مقاطع فولادی 2.5 الی 3 میل است که وابسته به نوع پروژه میتواند افزایش یابد.
پروفیل سبک
پروفیل سبک یا به نوعی پروفیل مبلی از پروفیل های سبک و کم ضخامت است. این نوع از پروفیل ها به دلیل استفاده از ورق های کم ضخامت تحت عنوان پروفیل سبک شناخته میشوند. تولید پروفیل های مبلی با استفاده از ورق های فولادی در انواع اندازه های صورت میگیرد. استفاده از این پروفیل ها نیز در صنایع مختلف ازجمله تولید مبلمان انجام میشود. این پروفیل ها دارای کمترین ضخامت در میان انواع پروفیل ها هستند. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه پروفیل سبک اینجا کلیک کنید.
پروفیل مقطع باز و بسته
پروفیل ها در دو نوع مقطع باز و بسته تولید میشوند. پروفیل های که به شکل مربعی و مستطیلی تولید میشوند به دلیل شکل توخالی و بسته تحت عنوان پروفیل بسته شناخته میشوند. در مقابل پروفیل های که دارای سطح باز و بدون پوشش بسته هستند را تحت پروفیل باز میشناسند. که از این قبیل از پروفیل ها میتوان به پروفیل Z نیز اشاره کرد.
انواع لوله های داربستی
لوله های داربست از لوله های پرطرفدار در صنعت ساخت و ساز میباشند. این لوله ها از ورق های فولادی رول شده به شکل توخالی در اندازه 6 متری تولید میشوند لوله های داربست به دلیل استفاده در پروژه های ساختمانی و ایجاد دسترسی در انواع متفاوتی به تولید میرسند. که سه نوع ضخامت 2، 2.5 و 3 میل دارای بیشترین محبوبیت در بازار هستند. این لوله ها تحت عنوان لوله داربست 14، 17 و 21 کیلوگرم نیز شناخته میشوند. به دلیل کاربردی بودن ضخامت ها اکثر تولیدات لوله در همین سه نوع ضخامت انجام میشود.
برای مشاهده قیمت لوله داربست بر روی لینک زیر کلیک کنید:
https://modernsazan.com/price-and-weight-of-5-scaffolding-pipe/
مشخصات فنی لوله های داربستی
تولید لوله های داربستی در سایز 11.2 اینچ یا به نوعی نمره 5 انجام میشود. در خط تولید این لوله ها ورق های رول شده با بالاترین استاندارد مورد استفاده قرار میگیرند. تا کیفیت و مقاومت لوله داربستبی در بالاترین سطح ممکن باشد و پایداری لازم در مواقعی که فشار بر روی آن وجود دارد را داشته باشد. ضخامت در نظر گرفته شده در سه نوع پر کاربرد 2، 2.5 و 3 میل است. طول در نظر گرفته شده در تولید و مونتاژ برای لوله ها اندازه 6 متری است. لوله های سبک و سنگین داربستی با توجه به نوع پروژه انتخاب و به همراه بست مورد استفاده قرار میگیرند.
فرآیند تولید لوله داربست؟
برای مونتاژ و ساخت لوله های داربست در اولین مرحله ورق سیاه ST37 تهیه میشود. تا فرآیند تولید پس از آماده سازی مواد اولیه شروع بشود. ورق های مورد استفاده به صورت رول به کارخانه منتقل میشوند در این مرحله به دلیل عرض بیشتر ورق آن را برش میدهند تا لوله در سایز 11.2 اینچ و نمره 5 تولید بشود. بعد از انجام مراحل برشکاری ورق ها در داخل دستگاه برای شکل دهی قرار میگیرند. دستگاه غلتک به منظور شکل دهی مناسب از چندین غلتک برخوردار است، که با ایجاد فشار و غلتک های مداوم شکل U را در ورق ایجاد میکنند. سپس با ایجاد انحنا در لبه های ورق شکل نهایی آن به شکل O در میآید. در مراحل بعد برای اتصال لوله ها فرآیند جوشکاری آغاز میشود. در این مرحله برای اتصال مقاوم لوله ها از جوشکاری (ERW) استفاده میشود. فشاره و حرارت در این نوع اتصال منجر به کیفیت بالایی در اتصال درز های لول داربست به یکدیگر میشود و در نتیجه خروجی بهتری را در دسترس قرار میدهد. در آخر پس از ایجاد اتصال در لوله ها آنها را در یک محل برای رسیدن به دمای محیط قرار میدهند.
نحوه اتصال لوله های داربستی
لوله داربست به عنوان سازه پشتیبان وظیفه ایجاد یک سازه موقت را در ارتفاع دارد. که این سازه بسته به پروژه های مختلف میتواند فشار های بسیار زیادی را تحمل بکند. به همین دلیل هنگام استفاده از لوله داربست باید بهترین نوع اتصال را برای آن انتخاب کرد. در بین روش های متفاوتی که برای اتصال لوله های داربست وجود دارد. بست داربست یکی از بهترین روش ها تا به امروز میباشد. این بست ها وظیفه ایجاد اتصال مقاوم میان لوله ها را دارند تا پیوند های مستحکمی را به وجود بیاورند. بست داربست در انواع متفاوتی تولید و در اجرای داربست استفاده میشوند.
عوامل موثر بر قیمت پروفیل و لوله داربست
از عوامل های مهم و موثر بر قیمت پروفیل و لوله های داربستی در ابتدا میتوان به مقدار ضخامت و وزن آنها اشاره کرد. همانطور که میدانید واحد اندازه گیری قیمت پروفیل و لوله داربست بر حسب کیلوگرم است و وزن آن در مشخص شدن قیمت بسیار تعیین کننده است. هرچه مقدار ضخامت آنها در تولید بیشتر باشد در نتیجه وزن نهایی و قیمت پروفیل و لوله افزایش مییابد. از عوامل های موثر بر قیمت دیگر نیز میتوان به هزینه های تولید، مواد اولیه، و شرکت تولید کننده اشاره کرد.
قیمت پروفیل و لوله داربست
پروفیل و لوله داربست از دو نوع مقاطع فولادی پر طرفدار هستند. این نوع از مقاطع فولادی باتوجه به کاربرد های گسترده از محبوبیت بالایی برخوردار میباشند و در بسیار از پروژه ها امروزه از آنها استفاده میشود. با توجه به کاربرد های گسترده تولیدات پروفیل و لوله داربستی در انواع ابعاد و اندازه و ضخامت ها با استفاده از ورق های مختلف صورت میگیرد. و این موضوع در قیمت آنها تاثیر بسیار زیادی دارد. نوسان بازار آهن و تغییر قیمت ورق های فولادی نیز موجب تغییر و افزایش یا کاهش قیمت آنها میشود.
نظرتون رو برامون بنویسید چون نظرتون برامون مهمه