مقایسه پلتفرمهای خرید و فروش عمده؛ کدامیک انتخاب بهتری است؟
اگر فروشگاه فیزیکی و یا آنلاین شاپ دارید، برای تأمین اجناس فروشگاه خود نیاز دارید تا به پلتفرمهای خرید و فروش عمده سر بزنید و با مقایسه آنها، بتوانید بهترین گزینه را برای خرید انتخاب کنید.
این مقایسه کمک میکند تا ویژگیها، امکانات، هزینهها و نقاط قوت و ضعف هر پلتفرم را به دقت بررسی کنید و تصمیمی درست و اساسیتر برای خرید عمده بگیرید. همچنین، با مقایسه پلتفرمها، مطمئن خواهیم شد که پلتفرم انتخابی ما با نیازها و الزامات خاص کسب و کارمان سازگاری دارد و برای فروشگاه ما مناسب است.
بهترین راه مقایسه پلتفرمهای عمده فروشی
بهترین راه برای مقایسه پلتفرمهای عمده فروشی، انجام یک تحقیق دقیق و جامع است. در این روند، میتوانید به موارد زیر توجه کنید:
بررسی ویژگیها و امکانات هر پلتفرم
ابتدا باید ویژگیها و امکانات هر پلتفرم را به دقت مورد بررسی قرار دهید. این شامل تنوع کالاها، قیمتگذاری، خدمات پشتیبانی، امکانات حمل و نقل و سایر امکانات فنی میشود.
ارزیابی تجربه کاربری
ارزیابی تجربه کاربری در هر پلتفرم اهمیت زیادی دارد. باید اطمینان حاصل کنید که استفاده از پلتفرم برای تأمین کالاهای فروشگاه شما و دسترسی مشتریانتان به اجناس راحت و ساده صورت میپذیرد.
مطالعه نظرات و بازخوردها
مطالعه نظرات و بازخوردهای کاربران و فروشندگان قبلی میتواند به شما کمک کند تا نقاط قوت و ضعف هر پلتفرم را بهتر درک کنید.
هزینهها و کارمزدها
باید هزینهها و کارمزدهای مرتبط با استفاده از هر پلتفرم را با دقت بررسی کنید. این شامل هزینههای عضویت، کارمزد فروش و هزینههای حمل و نقل میشود.
امکانات اضافی
برخی از پلتفرمها امکانات اضافی برای کسب و کارها مانند ابزارهای تبلیغاتی، آموزش و برنامههای حمل و نقل و… فراهم میکنند که ممکن است برای شما مهم باشد.
با توجه به این موارد، میتوانید پلتفرمی را که بهترین تطابق با نیازهای کسب و کار شما دارد را انتخاب کنید.
نیازهای متداول کسب و کارهای عمدهفروشی
- اگر در فروشگاه شما محصولات متنوعی عرضه میشود، نیاز به پلتفرمی دارید که این تنوع از محصولات را پشتیبانی کند و به شما این امکان را بدهد که برای تأمین اجناس فروشگاهتان، محصولات مختلفی را به صورت عمده خریداری کنید.
- در کسب و کار عمدهفروشی، سرعت و عملکرد در انجام معاملات بسیار مهم است. بنابراین، پلتفرمی را باید انتخاب کنید که فرآیند سفارشگیری، پرداخت و ارسال سریع را فراهم کند.
- هزینهها و کارمزدهای مرتبط با استفاده از پلتفرم نیز برای کسب و کارها مهم است. باید اطمینان حاصل کنید که قیمتها و کارمزد استفاده از خدمات پلتفرم با توانایی مالی شما سازگاری دارد.
- ابزارهای تبلیغاتی، آموزشها یا ابزارهای تحلیل داده برای هر کسب و کاری مهم هستند، پس باید پلتفرمی را انتخاب کنید که این امکانات را در اختیار شما فرار دهند.
پلتفرمهای عمده فروشی معروف
پلتفرمهای مختلفی برای خرید و فروش کالاها به صورت عمده به وجود آمده است. در این مقاله، قصد داریم پلتفرمهای خرید و فروش عمده معروف را بررسی کرده و مقایسهای جامع بین آنها ارائه دهیم تا به شما کمک کنیم تا انتخاب بهتری برای کسب و کار خود داشته باشید.
1. علیبابا Alibaba
علیبابا یکی از بزرگترین وبسایتهای عمدهفروشی آنلاین در سطح بینالمللی است که فعالیت اصلی خود را از کشور چین آغاز کرده و حالا یکی از بزرگترین سایتهای فروش B2B و B2C به شمار میرود.
یکی از ویژگیهای قابل توجه این وبسایت عمده فروشی در نحوه ثبت نام تولیدکنندگان عمده از کشورهای مختلف است. به این ترتیب که کلیه تولیدکنندگان عمده برای ثبتنام در این وبسایت و پخش عمده کالا هیچ هزینهای پرداخت نمیکنند. همچنین این وبسایت دارای سه فروشگاه آنلاین است که عبارتند از:
Tmall.com
Taobao.com
Aliexpress.com
3. آمازون AMAZON
شرکت آمریکایی آمازون، در سال 1995 میلادی در شهر سیاتل آمریکا توسط جف بزوس تاسیس شد. این شرکت با فروش انواع کتاب و فیلم به صورت سی دی، بستههای نرم افزاری و نظیر آن شروع به کار کرد و سپس با توسعه شرکت اقدام به فروش محصولات دیگر مانند لوازم خانگی، پوشاک، تجهیزات الکترونیکی و… نمود.
آمازون یکی از بزرگترین و موفقترین شرکتهای تجارت الکترونیک در جهان است که به سرعت به یک اکوسیستم گسترده از خدمات و محصولات متنوع تبدیل شد. همچنین از آنجا که آمازون شریک تجاری بزرگترین برندهای دنیاست، میتوانید هر محصولی که قرار است در آینده روانه بازار شود را زودتر مشاهده و از این سایت سفارش دهید. این شرکت بین المللی دارای نمایندگان فروش متعدد در تمام دنیا است و ارسال کالاها به سرعت انجام میشود.
در هر حال آمازون به عنوان یک شرکت تجارت الکترونیک گسترده، علاوه بر خرده فروشی، فعالیتهای عمده فروشی (B2B) نیز انجام میدهد. آمازون به کسبوکارها و فروشندگان عمده این امکان را میدهد تا محصولات خود را به صورت عمده به خریداران و کسبوکارها عرضه کنند. در واقع این پلتفرم فضایی گسترده برای معاملات B2B فراهم کرده و به شرکتها امکان میدهد تا به راحتی با همکاران تجاری خود تعامل کنند و محصولات را به صورت عمده خریداری کنند.
4. گلوبالسورسز (GlobalSources)
شرکت گلوبالسورس یکی از پلتفرمهای عمده فروشی بینالمللی است که در زمینه تجارت بینالملل و ارتباط تولیدکنندگان با خرده فروشان جهانی فعالیت دارد.
این شرکت چینی با بیش از ۴۰ سال سابقه درخشان، به عنوان یک منبع اصلی برای پیدا کردن تامینکنندگان و تولیدکنندگان در بازار جهانی شناخته میشود.
5. ایکسب (ecasb)
سایت ایکسب اولین بازار عمده فروشی آنلاین در خاورمیانه است که از سال 1382 فعالیت خود را شروع کرد و در سال 1387 با ارتقاء و بهینه سازی وبسایت خود، فعالیتش را در بخش B2B گسترش داد. تمرکز ایکسب ابتدا بر بخش انرژی (نفت، گاز، پتروشیمی، برق …) و تامین اقلام مورد نیاز این بخش بود. هدف این بود که ارتباط دوسویه بین تولیدکنندگان اقلام و تجهیزات، ارائه دهندگان خدمات فنی، مهندسی مالی، بیمه و… و مجریان و پیمانکاران پروژههای نفت و نیرو فراهم شود.
امابا گسترش و توسعه زیرساختها و افزایش دسترسی به اینترنت از سال 1391 خدمات ایکسب گسترش یافت و تمامی بخشهای اقتصادی تحت پوشش ایکسب فعال شد. اینک بیش از ۱۵ هزار و پانصد کسب و کار با بیش از ۲۰ هزار محصول در سایت ایکسب فعالیت دارند. علاوه بر این بیش از ۵۰ هزار کاربر نیز عضو سایت ایکسب هستند و این روند در حال افزایش است.
6. عمدباکس (omdbox.com)
عمدباکس پلتفرم ایرانی است که به عنوان بزرگترین مرجع عمده فروشان کشور، بستر امنی را جهت دسترسی سریع خریدارن عمده به محصولات عمده و کسب سود بیشتر برای آنها، فراهم نموده است. همچنین تولیدیها و عمدهفروشان سطح کشور در هر صنفی که فعالیت میکنند، برای تبلیغات و بازاریابی کسب و کار خود میتوانند از بستر فروش عمده عمدباکس به صورت آنلاین استفاده کنند. عمدباکس این امکان را فراهم کرده تا کسبوکارها در پلتفرم عمدباکس ثبت نام و محصولات خود را معرفی کنند.
شما کدام پلتفرم را انتخاب میکنید؟
در انتخاب پلتفرم مناسب برای خرید و فروش عمده، باید ملاحظات متعددی را در نظر گرفت. از جمله این ملاحظات میتوان به تنوع کالاها، قیمتهای رقابتی، خدمات پشتیبانی، وضوح در اطلاعات فروشندگان و… اشاره کرد.
هر یک از پلتفرمهای معروف مزایا و معایب خود را دارند و انتخاب بهتر بستگی به نیازها و الزامات خاص کسب و کار شما دارد. بنابراین با بررسی هریک از این عمده فروشیها و مقایسه مزایا و خدمات آنها، میتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید.
نظرتون رو برامون بنویسید چون نظرتون برامون مهمه