راهنمای ساخت سایت رایگان در گوگل [آموزش گام به گام]
استفاده از سایت به عنوان یک راه ارتباطی بین مشتریان و صاحبان کسب و کار در سالهای اخیر بیشتر از قبل محبوبیت پیدا کردهاست. سایتها، زمینهای مناسب برای مشاهده، مقایسه و بررسی و در نهایت مشورت در مورد عناوین مختلفی در زندگی روزمره محسوب میشوند. ساختن سایت، طراحی و خرید دامنه، در اوایل ظهور بستر سایتسازی حاوی هزینه، مهارت برنامهنویسی و مراحل پیچیدهای بود، اما در حال حاضر موتور جستجوگر گوگل برای کاربران خود قابلیتی رایگان و ساده را تحت عنوان، ساخت سایت رایگان در گوگل به وجود آوردهاست. در این مقاله نحوه ساخت سایت رایگان در گوگل را بررسی میکنیم.
آموزش ساخت سایت رایگان در گوگل؛ ایجاد زمینه ارتباطی، فراتر از مرزها
برای ساخت یک سایت رایگان در گوگل، میتوانید از سرویس Google Sites استفاده کنید. این سرویس به شما امکان میدهد بدون نیاز به دانش برنامهنویسی سایتهایی ساده و مورد پسند کاربر را ایجاد کنید. توجه داشته باشید اضافه کردن امکاناتی مانند پنل پیامکی به سایت، حس اعتماد و رضایت بیشتری را به مشتریان القا میکند. در این قسمت ساخت سایت در گوگل را بهطور کامل بررسی میکنیم.
۱ . داشتن حساب کاربری گوگل
برای ساختن سایت در گوگل، به یک حساب کاربری در گوگل احتیاج دارید. روند ساخت حساب کاربری در گوگل اصلا پیچیده نیست و فقط کافی است به سایت https://accounts.google.com/signup مراجعه و روی گزینه Create Account یا ایجاد حساب کاربری کلیک کنید و ادامه مراحل را انجام دهید.
۲ . وارد Google Sites شوید و سایت خودتان را ایجاد کنید
در مرحله بعد، پس از اطمینان از ساخت حساب کاربری گوگل، باید وارد صفحه ساخت سایت گوگل به آدرس Google Sites بشوید. و از طریق این صفحه وارد حساب کاربری خود شوید. به این نکته توجه کنید که در زمان ساخت حساب کاربری گوگل از رمز و نام کاربری استفاده کنید که فراموش نمیکنید.
پس از ورود به صفحه مورد نظر با کلیک بر روی Create New Site یا ایجاد سایت جدید مراحل ثبت سایت در گوگل آغاز میشود. خدمات وب سرویس ارسال پیامک از امکانات جدید برای مدیریت و ارتباط با مشتریان است؛ این پلتفرم به تنظیمات سایت وصل میشود و به شما این امکان را میدهد، پیامکهای انبوه را در کوتاهترین زمان برای مشتریان خود ارسال کنید.
۳ . انتخاب طراحی قالب سایت و عنوان آن با توجه به موضوع فعالیت
Google Sites چندین قالب از پیش طراحی شده در اختیار شما قرار میدهد. از این قالبها میتوانید برای ساخت سایت خود استفاده کنید یا قالب خود را از ابتدا طراحی کنید.
روی قسمت «Untitled Site» (عنوان سایت) کلیک و عنوان دلخواه خود را وارد کنید. نام سایت خود را بهگونهای تغییر دهید تا سایت شما شبیه به چیزی که میخواهید باشد.
انتخاب رنگ و عنوان مناسب با موضوع فعالیت سایت در رشد و دیده شدن سایت تاثیر فراوانی میگذارد. در انتخاب این دو مورد کاملا هوشمندانه و آگاهانه اقدام کنید؛ جذابیت فضای سایت و داشتن یک عنوان که در ذهنها ماندگار شود. یکی از اقدامات ریتنشن مارکتینگ و جذب دوباره مشتری، انتخاب نام و شعار مناسب با فعالیت سایت محسوب میشود. با فراهم شدن محیطی ساده برای ساخت سایت فروشگاهی رایگان در گوگل بسیاری از کسب و کارهای کوچک رشد و راههای ارتباطی آنها با مشتریان افزایش پیدا کردهاست.
۴ . طراحی صفحات سایت
هنگام ساخت وبسایت رایگان در گوگل به صورت پیشفرض یک صفحه اصلی به شما داده میشود. برای اضافه کردن صفحات جدید، از نوار ابزار سمت راست گزینه Pages را انتخاب کرده و روی New Page کلیک کنید.
سایتها معمولا صفحههای متعددی مانند محصولات، درباره ما، تماس با ما و مقالات دارند. تعداد این صفحهها بستگی به نظر و نوع کسب و کار شما دارد.
در زمان ساخت وبسایت در گوگل به این نکته توجه کنید که مخاطب سایت شما در چه حالتی بهتر میتواند در سایت کالای خود را پیدا و بررسی کند. با استفاده از امکاناتی مانند شاپیفای مدیریت سایتهای کسبوکار راحتتر شدهاست. برای آگاهی بیشتر در این مورد پیشنهاد میکنیم مقاله «شاپیفای چیست» را مطالعه کنید.
۵. اضافه کردن محتوا
با اضافه کردن متن، عکس، ویدیو و دیگر محتواها روند مقایسه و بررسی محصول را برای مشتری آسانتر کنید. برای افزودن محتواها در سایتی که ساختهاید، از نوار ابزار سمت راست استفاده کنید. برای اضافه کردن متن، گزینه Text Box و برای افزودن عکس گزینه Images را انتخاب کنید. محتوای وبسایت خود را میتوانید از Google Drive، YouTube یا دیگر منابع آنلاین وارد کنید. بررسی و مشاهده محتوای سایتهای دیگر که شغلی مشابه شما دارند، در انتخاب نوع محتوا به شما کمک فراوانی میکند. انتخاب متن تبلیغ فروشگاه اینترنتی با مناسبتهای روز و ارسال آن برای مشتریان، از اقدامات موثر برای جذب بیشتر مخاطب است.
۶ . تنظیمات طراحی و شخصیسازی
در این قسمت از راهنمای ساخت سایت رایگان در گوگل به شخصیسازی ظاهر سایت اشاره میکنیم. برای تغییر ظاهر سایت، از گزینههای Themes در نوار ابزار سمت راست استفاده کنید. در این قسمت امکان تغییر رنگها، فونتها و استایل وجود دارد. اگر سایت شما برای فروش محصول نیست و برای معرفی محیط فعالیتتان است، برای مثال مهد کودک، از متن زیبا برای تبلیغ مهد کودک برای معرفی محیط کار خود استفاده کنید تا مخاطبان با نوع فعالیت شما آشنا شوند.
در این مرحله از اموزش ساخت سایت رایگان در گوگل شما طراحی و عنوان سایت خود را تکمیل کردهاید. پیشنهاد میشود برای اطمینان بیشتر از درستی مراحل ساخت و طراحی، قبل از انتشار سایت خود، آن را پیشنمایش کنید تا ببینید چگونه به نظر میرسد. برای این کار از گزینه Preview (نماد چشم) استفاده کنید.
۷. انتشار و اشتراکگذاری سایت
زمانی که سایت شما آماده بود، روی دکمه Publish در بالای صفحه کلیک کنید. در این مرحله، نام دامنه خود را انتخاب کنید. بهطور پیشفرض، دامنه سایت شما به صورت sites.google.com/view/your-site-name خواهد بود. پس از وارد کردن نام دامنه، روی Publish کلیک کنید تا سایت شما به صورت عمومی منتشر شود.
لینک سایت خود را میتوانید به دیگران ارسال کنید یا از تنظیمات اشتراکگذاری برای مشخص کردن افرادی که میتوانند سایت را مشاهده یا ویرایش کنند، استفاده کنید.
اگر کسب و کار حضوری دارید توصیه میشود از یک دستگاه کارتخوان لمسی برای ذخیره شماره مشتریان و ارتباط پیامکی با آنها استفاده کنید. ارسال پیامکهای تخفیفات در میزان فروش و ماندگاری مشتریان تاثیر دارد.
ساخت سایت رایگان در گوگل، گامی ساده برای رشد کسبوکار شما
ساخت یک سایت رایگان در گوگل با استفاده از Google Sites، راهحلی ساده و کارآمد برای شروع حضور آنلاین کسبوکار شما است. این ابزار به شما امکان میدهد بدون نیاز به مهارتهای پیچیده طراحی وب، یک سایت حرفهای و مورد پسند کاربر بسازید.
حضور آنلاین به شما کمک میکند تا مشتریان بیشتری جذب کنید، محصولات و خدمات خود را به نمایش بگذارید و اعتبار برند خود را افزایش دهید. علاوه بر این، Google Sites رایگان است و به راحتی میتوانید آن را با نیازهای خاص کسبوکار خود شخصیسازی کنید. اگر به دنبال رشد سریع و ساده در دنیای دیجیتال هستید، این ابزار بهترین گزینه برای شما است.شش
نظرتون رو برامون بنویسید چون نظرتون برامون مهمه