ارسال پیامک از طریق نرم افزار اتوماسیون اداری
ارسال پیامک از طریق نرم افزار های مختلف یکی از قابلیت های سامانه پیامک می باشد که از طریق وب سرویس پیامک شما می توانید پنل اس ام اس را به نرم افزار دلخواه متصل کرده و از طریق نرم افزار دلخواه پیامک ارسال کنید. یکی نرم افزارهای پر کاربرد نرم افزار اتوماسیون اداری است که شما می توانید نرم افزار اتوماسیون اداری را به سامانه پیامک متصل کنید تا در زمان های مختلف بر اساس شرایطی که شما تعیین می کنید پیامک ارسال شود.
اتوماسیون اداری چیست؟
شاید بتوان سیستم اتوماسیون اداری را شکل تکامل یافته سیستم های دبیرخانه که کار ثبت و شماره دهی مکاتبات را بر عهده دارند را نام برد. امروزه سیستمهای نرمافزاری اتوماسیون اداری در ایران با دید مکانیزه کردن مکاتبات سازمانی شامل گردش فرمها، نامهها و به طور کلی مکاتبات اداری داخل و خارج یک سازمان طراحی شده است که در سازمانهایی مانند سازمانهای دولتی و خدماتی، بخش مهمی از کار عملیات سازمان محسوب میشود. سیستمهای اتوماسیون اداری، با خودکارسازی بخشهای متنوعی از فرایندهای اداری، یک راه حلی موثر جهت رفع مشکلات سازمانی به صورت الکترونیکی محسوب میشوند.
لیست نرم افزارهای اتوماسیون اداری سازگار با سامانه پیامک فراز اس ام اس
خوشبختانه سامانه پیامک فراز اس ام اس دارای خط خدماتی بدون نیاز به سفته می باشد و شما می توانید از طریق خط خدماتی اشتراکی که در سامانه پیامکی به محض خرید وجود دارد، پیامک های خود را ارسال نمایید و سامانه پیامک فراز اس ام اس با نرم افزارهای محبوب انبارداری به صورت پیش فرض فعال است و شما با خرید پنل اس ام اس و انجام تنظیمات می توانید نرم افزار انبارداری را به ابزار قدرتمند پیامک مجهز کنید.
- نرم افزار دبیرخانه و اتوماسیون اداری فانوس
- نرم افزار اتوماسیون اداری آرین سیستم
- اتوماسیون اداری آدا
- نرم افزار دبیرخانه و اتوماسیون اداری داتام
- نرم افزار اتوماسیون اداری مهفا
- نرم افزار اتوماسیون اداری منطق
- نرم افزار اتوماسیون وب مایسا
- نرم افزار دبیرخانه و اتوماسیون اداری یگانه
- نرم افزار اتوماسیون ریسما
- اتوماسیون اداری نیلرام
- اتوماسیون رایا محاسب
- اتوماسیون اداری وب کام
- سیستم اتوماسیون اداری ره رایان پژوه
- نرم افزار اتوماسیون اداری دایا
- سیستم کارتابل و نامه نگاری سامان بان
- نرم افزار اتوماسیون اداری پرنیان
- نرم افزار اتوماسیون اداری اورست
- اتوماسیون مالی اداری بیلان
- نرم افزار اتوماسیون اداری و دبیرخانه مریان
- نرم افزار یکپارچه مالی واداری زروان
- نرم افزار نامه نگاری، دبیرخانه و بایگانی نویسا
- نرم افزار اتوماسیون اداری کامیشا
- نرم افزار اتوماسیون اداری نگاه
- اتوماسیون اداری سورن
- اتوماسیون اداری ژوبین
- نرم افزار اتوماسیون اداری چاپار سیستم
- اتوماسیون اداری فراگستر
- اتوماسیون اداری آرشیوان
- نرم افزار جامع و یکپارچه پیشتاز
- سیستم اتوماسیون اداری آبانگان
- اتوماسیون اداری سایه
- سیستم ارتباط با اتوماسیون اداری برید
- نرم افزار شاتو پلاس
- نرم افزار اتوماسیون اداری افرا
- اتوماسیون اداری پگاه سیستم
- نرم افزار اتوماسیون اداری سروش
- سامانه اتوماسیون اداری پویان
- نرم افزار اتوماسیون اداری آرسا
- نرم افزار اتوماسیون اداری شماران سیستم
بخش های مختلف سیستم اتوماسیون اداری
1- نامه های اداری یا دبیرخانه: بخش اصلی یک سیستم اتوماسیون اداری، بخش دبیرخانه می باشد در این بخش فرایندهای ثبت نامه، ارجاع، کارتابل پرسنل و بایگانی انجام می گیرد. در این بخش عملیاتهای مختلفی از اسکن، ورود اطلاعات، ثبت اندیکاتور، توزیع و پیگیری چرخه نامههای دریافتی تا تهیه پیشنویس، گردش، امضا و ثبت و چاپ نامههای ارسالی صورت می پذیرد. در این بخش از سیستم اتوماسیون اداری، از ابزارهای ورودی و خروجی متعددی مانند اسکنر، چاپگر، قلم نوری، فکس مودم، ایمیل سرور و غیره استفاده میشود.
2- فرمساز: بخش دبیرخانه، تنها راه انجام مکاتبات در یک سازمان نیست گاهی اوقات برخی سازمانها مکاتبات خود را در قالب فرم های اداری انجام می دهند که موضوع باعث شده در اتوماسیون های اداری بخشی با عنوان فرم ساز قرار داده شود. در این بخش طراحی انواع فرمهای سازمانی و گردش آنها در قالب جریانهای کاری که از پیش تعریف شده اند ایجاد می گردد. وظیفه ثبت، نگهداری و بازیابی اطلاعات و به طور کلی مدیریت این فرمها به طور کامل در سیستم اتوماسیون اداری انجام میشود.
3- مدیریت قرارهای کاری: مدیریت تنظیم جلسات، برنامه ریزی قرارهای کاری، پیگیری آنها و نگهداری مستندات مربوط به آنها از جمله مهمترین بخش کارهای اداری یک سازمان به شمار میآید و زمان زیادی را نیز به خود اختصاص میدهد. یکی از بخشهای سیستمهای اتوماسیون اداری به تنظیم، ثبت و نگهداری، برگزاری و پیگیری جلسات و مستندات آنها اختصاص مییابد. این بخش معمولا شامل تقویم کاری، مدیریت جلسات و قرارهای کاری، مدیریت فعالیتها و پروژهها و غیره است.
4- آرشیو: با گذشت زمان و افزایش تعداد و حجم مستندات در سازمان، نیاز به ابزاری جهت آرشیو و بایگانی آنها وجود دارد. بسیاری از سیستمهای اتوماسیون اداری بخشی را نیز به عنوان آرشیو الکترونیک و مدیریت مستندات دارند که علاوه بر نگهداری و دسته بندی اسناد سازمانی، امکان جستجو و دستیابی سریع و آسان را نیز فراهم میکنند.
5- کارتابل آفلاین
سیستمهای اتوماسیون اداری با توجه به پراکندگی جغرافیایی سازمانها و نوع دسترسی به آنها دارای تنوع زیادی هستند. برخی از آنها در شبکه محلی قابل دسترس هستند و برخی دیگر تحت وب میباشند. در سیستمهای اتوماسیون اداری تحت وب برای قسمتهایی از نرمافزار که اهمیت ویژهای دارند نوع آفلاین نیز در نظر گرفته میشود تا در شرایطی که دسترسی به اینترنت با سرعت مطلوب امکانپذیر نیست بتوان به صورت غیر برخط به اطلاعات دسترسی داشت. از جمله آنها میتوان به کارتابل آفلاین اشاره کرد. شما به عنوان مدیر یک سازمان میتوانید کارتابل خود را در هر نقطه جغرافیایی مرور کرده و امور مربوط به نامهها را انجام دهید و در اولین برقراری ارتباط با سیستم آنها را به روز نمایید.
بخشهای دیگری نیز به تدریج به سیستمهای اتوماسیون اداری اضافه شده است که هر کدام از آنها جهت افزایش مکانیزاسیون کارها در سازمان و تسهیل ارائه خدمات درون و برون سازمانی ایجاد شدهاند:
- مکان به اشتراک گذاری وظایف و اطلاعات سازمانی و توانایی پیگیری امور با هدف تحقق کارگروهی و تیمی.
- بهره گیری از سیستم مدیریت اسناد الکترونیک جهت پشتیبانی از انواع مستندات سازمانی
- امکان تبادل اطلاعات با سایر سیستم های اتوماسیون اداری
- امکان تبادل اطلاعات با بیرون سازمان از طریق انواع استاندارد داده های ارتباطی نظیر ایمیل، فکس و اس ام اس.
- ارتباط سیستم با سایر سیستمهای عملیاتی بخشهای مختلف سازمان نطیر مالی، دریافت پرداخت، کارگزینی، انبار، فروش، امور خریداران و …
- امکان دور کاری در بستر امن الکترونیک
مزایای استفاده از اتوماسیون اداری
استفاده از یک سیستم اتوماسیون اداری مناسب، علاوه بر اینکه باعث صرفه جویی در زمان، کاهش هزینهها و در نتیجه بهره ور شدن سازمان میشود، دستاوردهای چشمگیری برای مدیران، کارشناسان، کارکنان دبیرخانه و بایگانی ، ارباب رجوع یک سازمان و در نهایت محیط زیست به دنبال دارد که در ادامه به برخی از آنها اشاره میکنیم.
حذف قابل ملاحظهای ازمکاتبات کاغذی در سازمان
انجام تمامی کارهای اداری در هر زمان و حتی خارج از محل کار
استفاده بهینه از زمان با عملیات خودکارسازی فرآیندهای اداری
ثبت و نگهداری سوابق در حجم کمتر، ایمنی بالا و مراجعهی آسان
برداشته شدن دفاتر حجیم اندیکاتور از روی میزکار دبیرخانه
به حداقل رسیدن توقف، اشتباه، تکرار و بیهودهکاری در عملیات ثبت اسناد و مدارک
مدیریت متمرکز و ایجاد شفافسازی در مراحل گردش اسناد
پایش فعالیتهای سازمان و تولید گزارشهای متنوع مدیریتی
مدیریت و نظارت دقیق بر عملکرد کارکنان
ردیابی امور وپیگیری به موقع مراحل کار
ارباب رجوعان در هر لحظه میتوانند با مشاهده آخرین اقدام انجام شده روی نامه، از پیشرفت کار مطلع گردند.
ارباب رجوعان بدون نیاز به دوندگی در سازمان و مواجهه با کارکنان، از نواقص اسناد و مدارک پرونده خود آگاه شده و قادر به رفع آن باشند.
پیگیری نامهها از طریق تلفن و یا اینترنت درراستای طرح تکریم ارباب رجوع
تعامل الکترونیکی با سایر سازمانها
صرفه جویی در کاغذ و در نتیجه آن کمک به جلوگیری از قطع شدن درختان در راستای حفظ محیط زیست
نظرتون رو برامون بنویسید چون نظرتون برامون مهمه