باشگاه مشتریان، این 7 مشکل را برای کسب و کار شما حل میکند
- 1. بالا بودن هزینه بازاریابی؛ مشکلی که با باشگاه مشتریان میتوان حلش کرد
- 2. جذب نشدن مشتریان جدید
- 3. وفادار نبودن مشتریان
- 4. پایین بودن فروش؛ مشکلی با باشگاه مشتریان میتوان حلش کرد
- 5. از دست رفتن مشتریان در صورت جابجایی موقعیت فروشگاه
- 6. ناتوانی در ترغیب مشتریان به دوباره خریدن
- 7. رقم نخوردن یک تجربه جذاب برای مشتریان
- استفاده هنرمندانه از باشگاه مشتریان؛ راهکاری مطمئن برای نجات کسب و کار
بالا بودن هزینه بازاریابی، جذب نشدن مشتریان جدید، وفادار نبودن مشتریان، پایین بودن فروش، از دست رفتن مشتریان در صورت جابجایی موقعیت فروشگاه، ناتوانی در ترغیب مشتریان به دوباره خریدن، رقم نخوردن یک تجربه جذاب برای مشتریان، 7 مورد از مهمترین مشکلات کسب و کارها هستند که به کمک باشگاه مشتریان میتوان حلشان کرد. در ادامه این مقاله میخواهیم توضیح دهیم که چگونه باشگاه مشتریان میتواند مشکلات کسب و کار ما را حل و فصل کند. در صورتی که شما هم کسب و کاری دارید و به رشد و نجات آن میاندیشید، مطالعه این مقاله برایتان مفید و آگاهیبخش خواهد بود.
1. بالا بودن هزینه بازاریابی؛ مشکلی که با باشگاه مشتریان میتوان حلش کرد
یکی از مهمترین مشکلات کسب و کارهای مختلف در دنیای امروز، هزینههای مربوط به مشترییابی و بازاریابی است. این در حالی است که با ایجاد باشگاه مشتریان بهراحتی میتوان شماره کسانی که از شما خرید میکنند را گرفت و آنها را به خرید دوباره از کسب و کارتان ترغیب کرد. با این کار، دیگر نیاز نیست هزینههای سرسامآوری را صرف بخش بازاریابی کسب و کار کنید و تنها با صرف هزینهای متناسب میتوانید برند خود را به مخاطبان هدف بشناسانید و مشتریان بیشتری را جذب کنید.
2. جذب نشدن مشتریان جدید
یکی از مشکلات کسب و کارهای جدید و ریشهدار، ناتوانی در جذب مشتریان جدید است. در حال حاضر تعداد رقبا در صنایع مختلف، افزایش یافته است و جذب مشتریان جدید، خیلی دشوارتر از گذشته انجام میشود.
در چنین وضعیتی بهترین راهکار، استفاده از باشگاه مشتریان است. باشگاه مشتریان به شما این امکان و اختیار را میدهد که مشتریان کنونی خود را وفادار کنید. وقتی مشتریان شما وفادار شوند، بیزینس و محصولات شما را به سایر دوستان، اقوام و آشنایان خود معرفی میکنند و در نتیجه، مشتریان جدیدی جذب کسب و کار شما میشوند. به این روند، بازاریابی دهان به دهان یا بازاریابی ارجاعی میگویند که یکی از اثربخشترین تکنیکهای بازاریابی است.
3. وفادار نبودن مشتریان
بسیاری از مدیران و صاحبان کسب و کار در پی وفادار کردن مشتریان خود هستند؛ ولی در این زمینه، توفیق چندانی ندارند. یکی از بهترین تکنیکها برای وفادار کردن مشتریان، استفاده از باشگاه مشتریان است. با ایجاد باشگاه مشتریان میتوانید مشتریان خود را برای اساس ویژگیهای گوناگون دستهبندی کنید و به هر دسته، به فراخور علایق و توان مالیاش، پیشنهادهای جذاب و برانگیزاننده بدهید. همچنین پس از ورود مشتریان به فروشگاه خود بکوشید با ارتباط درست و هوشمندانه، نظر و رضایت آنها را جلب کنید.
4. پایین بودن فروش؛ مشکلی با باشگاه مشتریان میتوان حلش کرد
کسب و کارها اگر فروش و درآمد نداشته باشند، دیر یا زود به تعطیلی و توقف کشیده میشوند، باید فروشگاه خود را تحویل دهند و اجناس خودشان را هم به گونهای به عمدهفروشها یا سایر فروشگاهها بفروشند. اگر شما هم کسب و کاری با فروش پایین دارید، باشگاه مشتریان خود را راه بیندازید، با مشتریان خود ارتباط برقرار کنید، به آنها پیشنهادهای تشویقی بدهید و متقاعدشان کنید که به فروشگاه شما سر بزنند و خرید کنند. ارتباط انسانی و تشویقهای هوشمندانه، میتواند تغییرات امیدبخشی در وضعیت فروش کسب و کارتان ایجاد کند.
5. از دست رفتن مشتریان در صورت جابجایی موقعیت فروشگاه
درصد قابل توجهی از مشتریان فروشگاهها و کسب و کارها، وابسته به مغازهای هستند که آن بیزینس در آنجا فعالیت میکرده است. به همین دلیل است که وقتی یک کسب و کار، موقعیت مکانی خودش را عوض میکند، بخشی از مشتریان خود را از دست میدهد. برای حل این مشکل لازم است کسب و کارها باشگاه مشتریان خود را راه بیندازند و شماره تماس مشتریان خود را بگیرند تا در صورت تغییر موقعیت مکانی فروشگاه، به آنها اعلام کنند که چنین تغییری رخ داده است. با این کار، افراد میتوانند برای خرید از شما به فروشگاه جدیدتان مراجعه کنند.
6. ناتوانی در ترغیب مشتریان به دوباره خریدن
ترغیب مشتریان به خرید دوباره، دغدغه بسیاری از کسب و کارهاست. در صورتی که شما هم چنین دغدغهای دارید، باشگاه مشتریان خود را راه بیندازید، شماره تماس مشتریان خود را پس از خرید نخست بگیرید و با پیشنهادهای ترغیبکننده، آنها را به خرید مجدد از فروشگاهتان ترغیب کنید.
7. رقم نخوردن یک تجربه جذاب برای مشتریان
یکی از مهمترین دغدغه کسب و کارهای حرفهای و تخصصی، رقم زدن یک تجربه حرفهای و جذاب برای مشتریان است. در صورتی که تجربه مشتری، خوب و رضایتبخش باشد، قاعدتاً آن تجربه در ذهن فرد ماندگار میشود و مشتری برای خرید دوباره به فروشگاه شما مراجعه میکند. باشگاه مشتریان به شما کمک میکند که تجربه خوبی برای مشتریان خود رقم بزنید و کاری کنید که حال مخاطبان و مشتریان با برند و بیزینس شما خوب باشد.
استفاده هنرمندانه از باشگاه مشتریان؛ راهکاری مطمئن برای نجات کسب و کار
برخی از مدیران و صاحبان کسب و کار این پرسش را مطرح میکنند که آیا با استفاده از باشگاه مشتریان میتوانیم کمک بزرگی به کسب و کارمان بکنیم و آن را از شکست نجات دهیم؟ در پاسخ میتوان گفت که با اجرای طرحهای خلاقانه، حسابشده و دقیق روی باشگاه مشتریان خود میتوانید میزان فروش خود را افزایش دهید و کسب و کار خود را از پرتگاه سقوط نجات دهید.
در صورتی که فروشگاهتان حضوری است، میتوانید یک دستگاه ثبت شماره مشتری تهیه کنید و شماره تماس مشتریان و سایر اطلاعات دلخواه را پس از خرید دریافت کنید. پس از دریافت این شماره، میتوانید برای مشتریان خود پیامک خوشآمدگویی و رضایتسنجی بفرستید و مدتی بعد به فراخور علاقه و توان مالیشان برای آنها پیامکهایی تشویقی ارسال کنید که ترغیب شوند برای مشاهده محصولات و خرید به فروشگاه شما مراجعه کنند.
در صورتی که مایل به کسب اطلاعات بیشتر در مورد افزایش فروش کسب و کار خود هستید، مطالعه مقاله چطور فروش خود را افزایش دهیم؟ را به شما پیشنهاد میدهیم. راهکارهایی که در این مقاله گفتهشده، میتواند برای بهبود وضعیت فروش بیزینستان کارساز باشد.
نظرتون رو برامون بنویسید چون نظرتون برامون مهمه